Annons:

Stark sista minuten-värvning av Storebro – värvar från division 4

Storebro IF värvar Arbnor Mataj från Gullringens GoIF. Foto: Arkivbild

Stark sista minuten-värvning av Storebro – värvar från division 4

Storebro IF kommer här med en riktig stark värvning under de sista skälvande timmarna av transferfönstret. Arbnor Mataj återvänder till klubben och förstärker i jakten på nytt kontrakt.
– Alltid ett välkommet tillskott, säger tränaren Peter Magnusson.

Annons:

Arbnor Mataj gjorde stor succé i Storebro IF den gångna säsongen och intresse väcktes från division 4-laget Gullringens GoIF. Det blev också en övergång, men efter vårsäsongen har Mataj inte synts till i Gullringsdressen.

Nu står det klart att Storebro lyckats med en sen värvning inför att fönstret i lokalfotbollen stänger. Mataj ansluter och väntas vara spelklar redan till tunga derbyt mot Södra Vi IF i morgon. 

– Det återstår att se, men det kan vara så, säger Storebros tränare Peter Magnusson. 

Vad betyder det att få in honom?

– Det är alltid ett välkommet tillskott med spelare som känner till föreningen och som spelat högre upp. Det är givetvis välkommet. Arbnor är en spännande, kreativ spelare som kan hitta finurliga lösningar på situationer. Det är intressant. 

Storebro är just nu sist i division 5 med sju inspelade poäng. I morgon väntar ett ödesmättat derby hemma mot Södra Vi IF. En av toppkandidaterna kan fortfarande bli indraget i bottenstriden vid tre Storebropoäng under lördagen. 

– Båda lagen vill vinna, det är derby, tätt och tufft. Det är svårt att sia om utgången. Jag ser Södra Vi som favoriter, men det handlar om att gå in i kamperna och vinna andrabollar. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt