Annons:

Gullringen värvar teknisk mittfältare från division 5-lag

Arbnor Mataj lämnar Storebro IF för spel i division 4-laget Gullringens GoIF. Foto: Gullringens GoIF

Gullringen värvar teknisk mittfältare från division 5-lag

Gullringens GoIF har ställt in siktet på avancemang till division 3. Nu förstärks truppen med division 5-laget Storebro IF:s tekniske mittfältare Arbnor Mataj.

Annons:

Den 22-årige innermittfältaren Arbnor Mataj går till Gullringens GoIF och tar upp konkurrensen på den positionen. Han gjorde comeback i Storebro i år och var en av lagets bästa spelare.

"Han har en bra säsong bakom sig i Storebro och vi har fått mycket goda vitsord om honom och han har sett intressant ut när han varit med och tränat med oss. Han gillar vårt spelsätt och kommer passa bra in i det då det är en bolltrygg, träningsvillig, ödmjuk och hårt arbetande lagspelare", skriver Gullringens GoIF i en kommentar på sin hemsida. 

Arbnor Mataj har fått en bra bild av hans nya klubb.

"Jag såg lite matcher förra året och märkte ganska fort att det var något intressant på gång med laget. Nu när man fått en klar bild framför sig vad klubben vill så var det självklart att man vill vara med. Jag har stora förhoppningar om nästa säsong, tror att vi till och med kan lösa något grymt i division 4 och avancemang mot division 3", säger Arbnor Mataj. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt