Första poängen för Rumskulla – kryssade i kväll

Rumskullas trotjänare Thomas Eriksson fick äntligen jubla åt en poäng. Foto: Linus Johansson

Månen trillade inte ned i dag – men nog blev 29 augusti en unik dag ändå. Rumskulla GoIF tog nämligen sin första poäng i årets seriespel. Matchen hemma mot BoIF slutade 2–2.
– Äntligen, säger lagledaren Thomas Eriksson.

Match efter match har slutat på samma sätt för Rumskulla i år. Laget har radat upp förluster – och inte sällan med många måls marginal.

I kväll blev det skillnad. Rumskulla tog sin första poäng för året efter en enorm kämpainsats hemma mot BoIF. I paus låg de blå under med 0–2 – men efter Erik Stefanssons reducering fick man upp ångan ordentligt och tog över matchen.

Närmast segern

Oskar Eriksson satte 2–2 på straff och därefter radade man upp chanser.

– Vi var nära ett segermål och hade mer chanser än vad de hade. Totalt sett tycker jag att det var rättvist och vi kom igång i andra halvlek. Det var skönt att få bort den retliga nollan och det är kul för killarna.

Samtliga spelare i Rumskulla får förstås plusbetyg efter kvällens insats.