Annons:

FBSK värvar från division 4:

Axel Hoppe Adolfsén, här när han presenterades av Gullringen, återvänder till FBSK.

FBSK värvar från division 4: "Hög spets"

Frödinge/Brantestads SK var nära en cupsensation mot Gullringens GoIF i går. I dag står det klart att Axel Hoppe Adolfsén kommer tillbaka till division 6-laget.
– Hoppe är en fantastiskt duktig spelare, säger FBSK:s Tage Falk.

Annons:

Axel Hoppe Adolfsén lämnade just Frödinge/Brantestads SK för division 4-laget Gullringens GoIF inför den förra säsongen. Nu har han ryckt in i det militära och det är ett skäl till att mittbacken väljer att kliva tillbaka till sexan, vilket Vimmerby Tidning var först att berätta.

– Vi har haft diskussioner med både Hoppe och Gullringen sedan i vintras och nu föll allt äntligen på plats. Hoppe är en fantastiskt duktig spelare rent fotbollsmässigt och också en riktigt bra kille att ha i omklädningsrummet. Just nu så gör han ju lumpen, men när han kommer hem till sommaren så vet man att man har en kille som aldrig missar en träning och som kommer bidra till att öka kvaliteten och tempot, vilket är extremt viktigt, säger FBSK:s Tage Falk. 

Hoppe Adolfsén är i grunden mittback, men testade även på forwardsspel i gulsvart.

– Rent matchmässigt är det ju en spelare med hög spets för division 6 och han kan konkurrera på flera olika positioner. Det är ännu en spelare som kommer in och ökar både kvaliteten och bredden i laget. Det känns fantastiskt kul. Det är extra roligt såklart att det är en Frödingekille som väljer att komma hemåt, säger Falk. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt