Annons:

Pangstart för FBSK – slog Västervik B med hela 7-1

Louise Andersson gjorde tre mål för FBSK. Foto: Arkivbild

Pangstart för FBSK – slog Västervik B med hela 7-1

Det blev premiärkväll att minnas för Frödinge/Brantestads SK. Iskallt aprilväder – men sju mål framåt i segermatchen mot Västervik Dam B.
– En väl genomförd premiärmatch, säger tränaren Robin Blomberg.

Annons:

FBSK klev förstås ut som favoriter till premiären i damfyran på måndagskvällen. Hemmalaget motsvarade förväntningarna och vann med 7-1 mot Västervik Dam B. 

– Det var en väldigt väl genomförd premiärmatch. Det var kul att se vårt tålamod med bollen och att vi vågar spela trots en studsig plan. Vi gör mål på många olika sätt och har en bra variation i spelet. Vi har en liten dipp efter deras kvittering, men annars är det väldigt stabilt, säger tränaren Robin Blomberg. 

Han gav samtidigt motståndarna beröm.

– Vi möter ett väldigt ungt lag som försöker spela och de har framtiden för oss. För oss finns det mycket att ta med oss. Det handlar framför allt om hur vi genomför den. Skönt med både prestationen och poängen i premiären.

Louise Andersson gjorde tre mål. Övriga målskyttar var Linn Uhre, Linnea Kratz, Nathalie Strande och Elin Linder. Michelle Karlsson gjorde Västerviks mål. I FBSK fick alla beröm för insatsen, men kvartetten som stack ut mest var Linnea Kratz, Elin Linder, Nathalie Strande och Terese Anemyr.

Nyfiken på tabellen? Kolla HÄR.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt