Annons:

Palmér siktar mot trean - och hyllar Gullringen:

Anton Palmér ser fram emot en ny säsong i Gullringens GoIF. Foto: Linus Johansson

Palmér siktar mot trean - och hyllar Gullringen: "Oerhört bra"

Gullringens GoIF vill tillbaka till division tre så snabbt som möjligt. Anton Palmér vill se till att det händer redan 2018.
– Det finns verkligen potential i föreningen, organisationen är oerhört bra, säger Anton Palmér.

Annons:

I går kunde vi berätta att Anton Palmér har bestämt sig för att spela fotboll i åtminstone en säsong till. Och att det blir en fortsättning i Gullringens GoIF.

– Skulle jag spela vidare så var det Gullringen som gällde. Det var det inget snack om. Klubben känns helt rätt för mig, säger Anton Palmér.

Fanns det någon tanke att sluta spela fotboll?

– Nej. Visst börjar jag känna av knän och höfter. Men slutar jag så är det för gott och det är jag inte redo för än. Jag känner att jag har minst ett år kvar på fotbollsplanen.

Dystra prognoser

Den gångna säsongen hade Anton Palmér stora problem med en höft. Säsongen såg ut att vara över, men Palmér kämpade sig tillbaka och svarade för en stark höst.

– Jag fick dystra prognoser när jag besökte en specialist i Linköping. Ett par månader efter besöket återkopplade han till mig och frågade hur det var med mig. Då sa jag att det hade släppt, att det kändes mycket bättre och att jag spelade fotboll. Han blev väldigt förvånad över det, säger Anton Palmér.

Nu hoppas Palmér slippa skadeproblem under 2018 och han har en hög målsättning med säsongen.

– Min ambition är att vara med och föra upp Gullringen i division tre igen. Sen efter det får vi se vad som händer för min del. 

Hyllar klubben

Anton Palmér har varit i Gullringens GoIF i många år och hyllar föreningen.

– Det finns verkligen potential i föreningen, organisationen är oerhört bra. Driftigheten som finns runtomkring är inspirerande. Det är sällan vi har en träning utan att någon från sportgruppen eller styrelsen är på plats och det betyder en hel del, säger Anton Palmér.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt