Annons:

Skyttekungen nobbade Gullringen – här förklarar han varför

Robin Hammar nobbade Gullringen och blir kvar i Södra Vi. Foto: Simon Henriksson

Skyttekungen nobbade Gullringen – här förklarar han varför

Gullringen var på jakt efter Södra Vi:s skyttekung Robin Hammar. Nu har Hammar tackat nej till elitfyranklubben. Han stannar i division fem-nykomlingen Södra Vi. – Det hade varit intressant att ge det ett försök i Elitfyran, men jag trivs bra i Södra Vi, säger Robin Hammar till Dagens Vimmerby.

Annons:

Södra Vi, som nästa säsong spelar i division fem, presenterar spelare på löpande band. Nu är även skyttekungen Robin Hammar klar för en fortsättning.

– Det känns riktigt bra och jag börjar redan ladda och längta till säsongen drar igång. Jag hade tänkt att vänta längre med att ta mitt beslut, men efter att ha funderat kändes det mer och mer rätt att stanna, säger Robin Hammar.

Varför blir det inte spel i Gullringen?

– Jag har inget direkt svar på varför det inte blev Gullringen. Det hade varit intressant att ge det ett försök i Elitfyran, men jag trivs bra i Södra Vi. Vi har ett helt kompisgäng där och lagsammanhållningen är perfekt. Det var länge sen jag hade sådant sug och motivation som nu. Det ska bli intressant att se vad vi kan göra med det här laget i division fem.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt