Annons:

Tranås och Gullringen har ryckt: ”Klart att det ser lovande ut”

Rasmus Stahlin finns inte med i Gullringens match mot Ölmstad. Foto: Ossian Mathiasson

Tranås och Gullringen har ryckt: ”Klart att det ser lovande ut”

Tranås FF och Gullringens GoIF har gjort ett litet ryck i toppen av den norra division fyra-serien. På fredagskvällen väntar hemmamatch mot Ölmstad för Gullringens del.
– Vi måste ta ett 100-procentigt arbete, säger tränaren Daniel Ohlsson.

Annons:

Sex omgångar in i serien står Tranås på 16 poäng och Gullringen på 15. Trean Stensjön har elva poäng.

– Det är fortfarande tidigt för att dra några slutsatser, men det är klart att det ser lovande ut. Jag trodde väl att Aneby skulle vara med i toppen också, men det har ju blivit precis tvärtom, konstaterar Daniel Ohlsson.

Fokus på egna spelet

Gullringen har vunnit fem av sina sex matcher och har bara förlorat mot just Tranås. Målskillnaden, 13-3, imponerar också.

– Nu har vi börjat producera lite framåt samtidigt som vi fortfarande håller tätt bakåt. Även om spelet inte alltid funkar så är det skönt att ha den tryggheten.

Fredagskvällens motståndare på Gullemon, Ölmstad, ligger i mitten av tabellen med åtta inspelade poäng.

Hur ska ni besegra dem?

– Framförallt ska vi fokusera på vårt spel och förbereda oss väldigt bra. Vi är i toppen och har allt att förlora i varje match så vi måste ta ett 100-procentigt arbete.

Stahlin får vila

Gullringen tränar i kväll, men Daniel Ohlsson räknar inte med att det blir några större förändringar jämfört med senaste matchen.

– Rasmus Stahlin saknas även i den här matchen. Han säger att det känns mycket bättre, men som jag ser det ska han ha minst en veckas vila ytterligare, säger Daniel Ohlsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt