Annons:

VIF avslutade med förlust: ”En av våra absolut sämsta insatser”

David Lindgren fick se Vimmerby IF avsluta säsongen med en svag insats. Foto: Linus Johansson

VIF avslutade med förlust: ”En av våra absolut sämsta insatser”

Vimmerby IF:s herrar avslutade säsongen med en 2-1-förlust hemma mot Tenhults IF.
– En av våra absolut sämsta insatser under säsongen, säger VIF-tränaren David Lindgren.

Annons:

David Lindgren hoppades att Vimmerby skulle avsluta serien snyggt. Istället svarade laget för en mycket blek insats och föll med 2-1 mot Tenhult.

– Jag hoppades att vi ville gå in och göra en kraftansamling och avsluta på ett snyggt sätt. Istället såg det väldigt viljelöst ut under långa stunder och då är det svårt att spela fotboll. Sen har jag viss förståelse för att den mentala energin droppar av lite efter några tunga matcher under hösten där vi spelat bra men inte fått med oss resultaten, säger David Lindgren.

Sen reducering

Tenhult gick fram till 2-0 och VIF:s reducering till 2-1 kom inte förrän i matchens slutminuter. Målet gjordes av Mojeb Abdul Majed.

– Vi försökte höja upp det i den andra halvleken, skapade en del och fick in en reducering till slut. Jag tror att vi alla känner att vi kunde gjort en bättre match. Det fanns spelare som jag såg ville något, men överlag kan vi bättre.

VIF-truppen kommer att träna ett par pass den kommande veckan innan säsongen definitivt tar slut.

– Killarna har gjort det väldigt bra under säsongen och det kan vara skönt att inte skiljas åt efter en sådan här match, säger David Lindgren.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt