Annons:

Gullringen fortsätter att värva från Kisa – men ett nyförvärv lämnar

Anton Holm är klar för Gullringen. Foto: Gullringens GoIF

Gullringen fortsätter att värva från Kisa – men ett nyförvärv lämnar

Gullringens GoIF har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv från Kisa BK. Den här gången handlar det om Anton Holm, som lär kunna tillföra en del i GoIF.
– Det kom i sista minuten. Hastigt och lustigt skulle han flytta från Linköping till Vimmerby och då tog vi chansen, säger Patrik Wärnehall.

Annons:

Linus Lindblom (Kisa), Jonatan Carlson (Tuna) och Anton Holm (Kisa). Där har ni Gullringens nyförvärv under frimånaden, som blev ovanligt lugn för division fyra-klubben.

Anton Holm kommer att flytta från Linköping till Vimmerby med familjen i april och därför uppstod möjligheten med spel i Gullringen.

– Alla våra tre nyförvärv lär vara med och slåss om en plats i startelvan. Anton är en bra tvåvägsspelare som kan springa hur mycket som helst och vi ser honom främst som wingback i vårt 3-5-2-system. Han är en lagspelare med en härlig attityd och inställning, säger Patrik Wärnehall.

Tidigare under frimånaden plockade Gullringen också hem unge målvakten Petter Gustafsson från Vimmerby IF. Han har dock ändrat sig och kommer att fortsätta sin karriär i VIF även under 2019.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt