Annons:

Han är på väg från Vimmerby till Gullringen

Petter Gustafsson är på glid från Vimmerby IF till Gullringens GoIF. Foto: Arkiv

Han är på väg från Vimmerby till Gullringen

Petter Gustafsson är på väg bort från Vimmerby IF. Han har tränat med moderklubben Gullringens GoIF i veckan och spelar dagens b-lagsmatch med dem. 
– Han är inte klar för oss men förhoppningen är att han ska bli det, säger Patrik Wärnehall i Gullringens sportgrupp.

Annons:

Petter Gustafsson har Gullringens GoIF som moderklubb och har representerat grannföreningen Vimmerby IF i ett par säsonger. Denna säsong har inte han stått någon seriematch med VIF:s a-lag utan Gustaf Johansson har abonnerat på den ordinarie målvaktsplatsen. 

Nu har Gustafsson på egen hand tagit initiativ till att återvända till Gullringen. 

– Han tränar med oss och står dagens b-lagsmatch. Alltihop är på Petters initiativ. Inför dagens match har vi pratat med Vimmerby IF, dagens motståndare Tuna och domaren och det är grönt ljus från alla parter. John (Nilsson) är sjuk, annars hade han stått i mål. Vi kollade om det var okej att låna in honom, säger Patik Wärnehall. 

Vad händer nu framöver?

– Han har fått tillåtelse att fortsätta träna med oss och vi tackar inte nej när en Gullringskille hör av sig. Vi har det annars bra ställt på målvaktsfronten så det är ingen panik. Det är helt och hållet han som tog kontakt med oss, säger Wärnehall och fortsätter:

– Vi får se vad som händer. Jag vet inte när övergången blir kvar. Jag har en dialog med David Lindgren i VIF så bollen ligger just nu där.  

Varför vill han återvända till Gullringen?

– Det får du ta med Petter. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt