Annons:

Noll poäng för FBSK trots lysande insats

FBSK står på noll poäng och noll gjorda mål efter tre omgångar. Foto: Ossian Mathiasson

Noll poäng för FBSK trots lysande insats

FBSK har fått en mardrömsstart i division två. I dag åkte nykomlingen på sin tredje raka förlust – trots att laget i stora delar svarade för en strålande prestation.

Annons:

Framförallt första halvlek var riktigt bra från hemmalagets sida. Försvarsspelet satt klockrent och FBSK skapade även en hel del farligheter framåt.

– Sett till vad vi möter kan det vara vår bästa prestation sedan jag tog över FBSK Dam. Vi möter ett väldigt bra lag, men stänger ned dem fullständigt i första halvlek och skapar flera bra chanser. Bland annat har vi en boll i ribban. Det var närmare 2-0 än 0-1 och vi spelade riktigt bra.

 Avgjorde med en kvart kvar

Efter paus fortsatte Frödinge/Brantestad att bjuda på hårt motstånd, även om Smedby tog över alltmer.

– Vi spelar bra då med, men de får lite tryck på oss.

Med kvarten kvar kom matchens enda mål och det var Smedby som gjorde det.

– Det handlar dels om att vi tröttnar lite och sedan är det extremt små saker som gör att det slutar som det gör. VI har inte marginalerna med oss, säger Robin Blomberg som inte var alltför nedslagen:  

– Det var en fantastisk prestation och arbetsinsats. Visst är det tufft resultatmässigt och vi gör inga mål, men vi har valt att börja med defensiven. Det andra kommer komma mer och mer. Fortsätter vi prestera såhär så kommer poängen.

Hela laget får beröm för insatsen.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt