Annons:

Sena mål i kryssmatchen på Arena Ceos

Nicklas Johanssons VIF Akademi spelade 1–1 mot Gunnebo. Foto: Ossian Mathiasson

Sena mål i kryssmatchen på Arena Ceos

Vimmerby IF Akademi och Gunnebo IF delade broderligt på poängen efter varsitt sent mål i kvällens division 6-match på Arena Ceos.

Annons:

Det var under de sista tio minuterna som målen föll på Arena Ceos. Akademilagets duktige forward Tage Falk rann igenom och gjorde 1–0 med drygt tio minuter kvar att spela och Gunnebo, med flera starka pjäser, mobiliserade kraft och lyckades kvittera genom Dennis Komina i 89:e minuten.

– Slutresultatet är rättvist. Det hade varit surt om vi inte hade fått med oss någon poäng. Under stora delar av första halvlek lyckades vi med vår press men när vi inte gjorde det så var de farliga. Akademi fick press på oss under de första 20 minuterna i andra men vi kom in i det igen. Det var en välspelad division 6-match, säger Markus Harrysson, tränare i Gunnebo. 

"Med för att se och lära"

Nicklas Johansson, tränare i Vimmerby IF Akademi, tycker att det var en jämn första halvlek innan de tog över mer och mer. 

– Det är vi som ligger på i andra halvlek och tog ledningen rättvist. Sedan flyttar de fram med mer folk och vi får inte bort bollen när de gör 1–1, säger Nicklas Johansson. 

Känslan av att tappa ledningen så där i slutminuterna?

– Det är inte roligt men samtidigt är vi med för att se och lära. Vi har ett ungt lag så jag kan inte stirra mig blind på resultatet. Vi får ta med oss andra halvlek, säger Johansson. 

Bäst i Akademi var Tage Falk och flera unga killar, till exempel Josef Fenikh, Oscar Andersson, Alex Karlsson och Ali Karimi. Gunnebo hade sina toppar i Simon Walett och Daniel Fältsjö. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt