Annons:

Ny blytung förlust för FBSK – ”Förtjänar så mycket mer”

Frödinge/Brantestad åkte på sin fjärde förlust i dag. Foto: Ossian Mathiasson

Ny blytung förlust för FBSK – ”Förtjänar så mycket mer”

I dag gjorde FBSK sitt första mål i division två. I poängkolumnen ekar det dock fortfarande tomt. Boren vann turligt med 2-1 (2-0).
– Tjejerna förtjänar så mycket mer, suckar tränaren Robin Blomberg.

Annons:

Frödinge/Brantestad förtjänade poäng i dagens tillställning. Trots underläge med 2-0 i paus knöt man näven och var det klart bättre laget efter halvtid.

– Vi har bud på betydligt mer i andra och gör en bra slutforcering. Vi har ett par farliga hörnor, men det är fortfarande lite marginaler emot. Sedan saknas det lite desperation där framme, men det jobbar vi med.

 "Vi är tillräckligt bra"

Louise Pettersson reducerade med 20 minuter kvar. FBSK hade sedan flera kvitteringslägen, men i stället inkasserades fjärde raka förlusten för nykomlingen.

– Jag tycker inte riktigt att vi uppe på den prestation vi hade förra helgen, men vi är tillräckligt bra för att vinna matchen. Vi möter inget bra lag så det är bittert och den tyngsta förlusten hittills. Målen kändes onödiga, vi ligger inte riktigt rätt, men det rättar vi till i andra.

Petterssons mål var FBSK:s första.

– Klart att det är viktigt och skönt. Nu slipper vi det snacket, men vi hade bud på mer och skapar betydligt mer än vad de gör över 90 minuter. Det känns verkligen som att vi börjar komma in i det. Återigen är det en godkänd prestation och tjejerna förtjänar så mycket mer.

Hur står ni er i serien?

– Vi har mött fyra lag nu och jag känner att jag överskattat serien fotbollsmässigt. Det är jämna lag, men mycket långa bollar och fantasilöst spel. Spelmässigt är vi jättebra med.

Louise Pettersson, Emma Wessman och Louise Andersson var bäst i laget.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt