Annons:

Dragan Zivic lägger locket på: ”Ring inte mer på detta nummer, tack!”

Dragan Zivic lägger locket på och vill inte göra någon intervju med Dagens Vimmerby. Foto: Linus Johansson

Dragan Zivic lägger locket på: ”Ring inte mer på detta nummer, tack!”

Dragan Zivic vill inte uttala sig till Dagens Vimmerby efter att det står klart att hans tid i Vimmerby IF är över.
”Ring inte mer på detta nummer, tack!”, skriver Zivic i ett sms till vår reporter.

Annons:

I tisdags kväll gick vi ut med uppgifter som gjorde gällande att Dragan Zivic skulle petas från tränaruppdraget för Vimmerby IF:s herrlag i division tre. Vi skrev vidare att cupmatchen mot Bäckseda på tisdagskvällen skulle bli hans sista. Där och då förnekades våra uppgifter av både VIF:s David Lindgren och Dragan Zivic.

– Det finns inget sånt som är klart eller på något sätt är aktuellt. Jag vet inte var du har fått de uppgifterna från, sa David Lindgren.

Dragan Zivic gick ett steg längre:

– Det är helt vansinnigt, det är inte sant. Ni överraskar mig mer än jag överraskar er. Det är absolut inte sant och jag kommer inte fundera på det över huvud taget. Jag trivs bra här, grabbarna uppskattar det jag gör. Det är absolut inte aktuellt.

Lägger locket på

I går, två dagar senare, stod det klart att Dragan Zivic gjort sitt i Vimmerby IF.

”Tyvärr har situationen med familj och boende i Linköping inneburit extra påfrestning och Dragan har under en period fört diskussion med styrelsen om att situationen kommer göra det svårt att fullfölja uppdraget med full kraft. I totalt samråd så har föreningen kommit överens om att Dragan kommer att kliva av uppdraget som huvudansvarig tränare för herrlaget”, skrev VIF bland annat i pressmeddelandet.

Vi sökte förstås Dragan Zivic under torsdagskvällen för att få höra hans tankar kring det hela. Han svarade då, men bad oss att återkomma i dag för en intervju.

Någon intervju kommer han dock inte att göra med Dagens Vimmerby. Det klargör han i ett sms efter att vi sökt honom flera gånger under dagen: ”Har ingenting att säga till dig. Du vet redan allt och bäst! Ring inte mer på detta nummer, tack!”, skriver Zivic.

På lördag spelar Vimmerby borta mot Tenhult och laget leds då av Jesper Lätt, Johan Bengtsson och Mattias Borgstrand.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt