Annons:

Boston vann klart mot Hammarsgärde – trots tröjmissen

Rory Barazza gjorde fyra assist i storsegern.

Boston vann klart mot Hammarsgärde – trots tröjmissen

Det blev seger med hela 6-1 för BK Boston borta mot Hammarsgärde. BKB tvingades spela matchen i västar.
– Det blev en hackig match, men vi gjorde så gott vi kunde utifrån planens förutsättningar, säger tränaren Robin Olsson.

Annons:

BK Boston ångar på i division sex. Borta mot Hammarsgärde BK blev det en ny trepoängare – trots en hel del strul inledningsvis.

– Det blev en hackig match. Det inleddes med att vi fick spela i västar. De har ju bytt tröjor, så de spelar i Liverpoolrött nu. Sedan var bollarna inte ordentligt pumpade, så första 20-25 var ordentligt hackiga, säger tränaren Robin Olsson.

BKB hade en trygg 3-0-ledning i paus, men tog inte ut något i förskott.

– Hammarsgärde spelar bra i slutet på första, så vi rättar till lite i halvtid och i andra spelar vi mer som vi vill. Vi lirade så gott vi kunde utifrån planens förutsättningar. Vi fick lyfta lite mer än vi vill göra, så vi fick inte riktigt igång spelet som vi ville. Det var en dag på jobbet helt enkelt. 

Fyra assist av Barazza

Hammarsgärdes tränare Lennie Rosén höll med om att Boston vann rättvist. 

– Det är svårt att säga något annat när de gör sex mål och vi ett. Fem av deras mål kom på fasta situationer och båda våra målvakter var borta, så vi fick ställa en utespelare i mål. En målvakt hade plockat dem, säger han.

Albin Enwall gjorde två av Bostons mål. Övriga målskyttar var Abbas Mohammadi, Nikola Mojsilovic, Albion Mataj och Hamid Heidari. Rory Barazza noterades för fyra assist. Martin Karlsson reducerade för hemmalaget på straff.

I HBK utmärkte sig ingen. Hos BKB fick backlinjen samt Rory Barazza beröm.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt