Annons:

Frågetecken för nyckelspelare inför viktiga matchen:

FBSK möter Mjölby FC i helgen. Foto: Ossian Mathiasson

Frågetecken för nyckelspelare inför viktiga matchen: "Måste vara smärtfri"

Frödinge/Brantestads SK har fortfarande allt i egna händer. Ett orosmoment inför mötet med mittenlaget Mjölby FC är huvudskadan på Emmy Kallström.
– Beslut tas först på matchdagen, säger tränaren Robin Blomberg.

Annons:

Trots en del jobbiga resultat för FBSK på slutet lever hoppet om nytt kontrakt i division 2 i allra högsta grad. Mot mittengänget Mjölby FC, som egentligen inte har något att spela för, är förhoppningen förstås tre blytunga poäng.

– Jag är förväntansfull. Det är ett prekärt läge men det är också kul att spela matcher som gäller något. Matchen mot Mjölby borta är svår att gå efter, det var en fruktansvärd vind där och det förstörde för ett lag i varje halvlek. Men det är ett spelande lag som gillar kortpassningsspel och det tror jag kan passa oss, säger FBSK-tränaren Robin Blomberg.

Trots en del klara förluster på slutet finns det mycket att ta med sig, säger Blomberg.

– Vi har en stigande kurva sett till prestationerna vi har gjort, men det är klart att man vill få med sig resultaten också. Vi ska ge oss själva chansen och jag tror vi har goda chanser.

Frågetecken för Kallström

Samtidigt möts Egnahem, som har tre poäng mer än FBSK och ligger på kvalplatsen, och jumbon Linghem. 

– Jag fokuserar inte på den matchen utan mitt fokus är vår match här och nu. Än så länge är det mycket upp till oss själva. Vi möter Svärtinge, Linghem och Egnahem. Klart att vi kan hamna i en situation där vi är beroende av andra resultat men vi fokuserar bara på vårt.

Målvakten Emmy Kallström är ett frågetecken efter sin smäll förra helgen.

– Det går åt rätt håll, men när det är huvudet ska man ta det försiktigt. Hon har gjort lite tester och hon måste vara smärtfri. Beslut tas nog först på matchdagen.

Kan inte hon stå vaktar Nathalie Strande målet. I övrigt är alla FBSK-spelare tillgängliga.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt