Överum och FBSK delade på poängen

Sigge Blomberg gjorde ett av Frödinges tre mål i bortamatchen mot Överum. Arkivbild. Foto: Ossian Mathiasson

Frödinge/Brantestad SK är fortsatt obesegrat i fotbollssexan efter sommaruppehållet. På söndagen fick man med sig en pinne från Överums IK.

Det var Överum som inledde matchen mellan de båda mittenlagen bäst och med sitt djupledsspel straffade man Frödinge. I mitten av halvleken hade hemmalaget ryckt åt sig ledningen med 2-0 innan Frödinge började röra på sig.

2-1 kom strax innan paus och kvitteringen till 2-2 en bit in i andra halvlek. Överum återtog ledningen innan Frödinge, efter att ha tryckt på offensivt, lyckades kvittera till 3-3 strax innan slutet.

Frödinges mål gjordes av Robin Blomberg, Sigge Blomberg och Axel Hoppe Adolfsén.

Bäst hos gästerna var mittbacken Dick Johansson.