Annons:

Talangen stannar kvar i Gullringen – drömmer om division 3

Erik Lindblad är klar för sin tredje säsong i Gullringen. Foto: Ossian Mathiasson

Talangen stannar kvar i Gullringen – drömmer om division 3

Här är en positiv nyhet för Gullringens GoIF. Den 18-årige talangen Erik Lindblad har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över nästa säsong.

Annons:

Erik Lindblad, 18, har varit helt ordinarie i Gullringens lag i två säsonger och spelade under hösten på Gullringens innermittfält och gjorde flera starka prestationer. 

”Jag väljer att stanna i Gullringen för jag trivs extremt bra i klubben. Jag har tagit stora steg både personligt och fotbollsmässigt i min utveckling. Men även gemenskapen vi har i laget, det gör att man vill stanna, laget är som en stor familj och man har en relation till alla i föreningen oavsett ålder eller roll i föreningen. Jag tror vi har stora möjligheter att ta steget upp till division 3 nästa år. Får vi igång samma spel som vi hade nu under hösten så kommer vi vara med där uppe och kriga”, säger Erik Lindblad till Gullringens GoIF:s hemsida. 

Patrik Wärnehall i Gullringens sportgrupp är nöjd med att ha Erik Lindblad klar för nästa säsong. 

– Han har framtiden för sig och är bara 18 år. Han har varit ordinarie hos oss i två säsonger och är en viktig spelare. Nu är vi nästan klara med alla befintliga namn. Centrallinjen ser ut att bli intakt och det är viktigt att de fortsätter, säger Patrik Wärnehall. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt