Annons:

15-tal inbjudna till FBSK:s testmatch:

Ett 15-tal spelare var inbjudna till FBSK:s testmatch. Foto: Ossian Mathiasson

15-tal inbjudna till FBSK:s testmatch: "Positiva signaler"

I går hade Frödinge/Brantestads SK testmatch. Ett 15-tal spelare var inbjudna och flera visar intresse för att spela för klubben.
– En hel del av dem är man intresserad av, säger FBSK:s Henrik Blomberg.

Annons:

Klubbarna ligger inte på latsidan inför den löjliga delen av säsongen. På söndagen hade FBSK testmatch på Lundavallen och man hade bjudit in ett 15-tal spelare från andra klubbar.

– 12-13 av dem kom. Det var väldigt bra, en blandning av Frödingekillar sen tidigare och några i andra klubbar. Tillsammans med våra egna var det 26-27 spelare och det blev en bra match. En hel del av dem är man intresserad av. Det är killar som vi vet är bra att få in i gänget och också är duktiga, säger Henrik Blomberg i FBSK:s sportgrupp.

Ingen spelare sajnade på söndagen, men flera signaler var positiva.

– Inget är helt klart men det känns positivt.

Vilka spelare som bjudits in vill han inte avslöja. 

– Nej, det håller jag hemligt. 

"Gjort ett fantastiskt jobb"

Kring huvudtränarbiten är ännu inget helt klart. Den ledarstab som fanns runt herrlaget i år kommer fortsätta. Men man söker en huvudtränare.

– "Robban" (Robert Blomberg) har gjort ett fantastiskt jobb. Han fick ihop gruppen och spelarna trivdes. Han kommer vara kvar, men vill lira lite mer själv. Så vi försöker få in en till som kan vara huvudtränare.

Är det något som är nära?

– Vi för diskussioner. Du vet hur det är, ibland är det nära, ibland längre från. Inget är helt klart än, men det är prioriterad frågan och vi vill att det ska bli klart så snart som möjligt. Tre huvudfrågor nu är en huvudtränare, behålla de spelare vi har och krydda med några till. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt