Annons:

KLART: Ljungberg har bestämt sig – går till division 4-klubb

Vimmerby IF:s fjärde nyförvärv blir Anton Ljungberg från Hultsfreds FK. Foto: Ossian Mathiasson

KLART: Ljungberg har bestämt sig – går till division 4-klubb

Vimmerby IF kom in i bilden för Anton Ljungberg tidigare i veckan. I dag gjorde han sin första träning och skrev på för division 4-klubben.
– Det kändes bra från första stund, säger Anton Ljungberg. 

Annons:

På lördagen avslöjade Dagens Vimmerby/Dagens Hultsfred att både Vimmerby och Gullringen visat intresse för Anton Ljungberg till säsongen 2020. 

Han har tränat med båda föreningarna i helgen och kommit till ett beslut. Det blir spel i Vimmerby IF kommande säsong medan Hultsfred och Gullringen får nobben.

– Det känns som en seriös klubb som gör en satsning för att komma tillbaka till division 3 så fort som möjligt. Det känns också som att de har en stark trupp som kommer gå bra i division 4 nästa säsong. Det är en proffsig och stor klubb här omkring, säger Anton Ljungberg. 

Hur känns det att lämna Hultsfred?

– Det känns lite tufft att lämna dem eftersom vi har haft en tung säsong med degradering och liknande. Sedan har det inte gått så bra på frimånaden för dem, så det är en ganska tunn trupp.

Det blir Vimmerby IF:s fjärde nyförvärv inför 2020. Tidigare värvningar är Fredric Carlsson, Elias Hallingfors och Oliver Johansson.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt