Annons:

Ytterligare en spelare går tillbaka till Lojal

Ilhan Jejna lämnar också Hultsfred och återvänder till Lojal. Foto: Ossian Mathiasson

Ytterligare en spelare går tillbaka till Lojal

Jetmir Shehi och Ahmed Tarabeih har precis gått tillbaka till SK Lojal efter en kort tid i Hultsfreds FK. Nu gör Ilhan Jejna samma sak.

Annons:

SK Lojal har gått från att vara nedläggningshotat till att kunna stå på egna ben igen. Allt började med att fyra spelare lämnade Venaklubben för Hultsfreds FK – och nu har tre spelare ångrat sig och gått tillbaka till Lojal.

Jetmir Shehi och Ahmed Tarabeih gjorde det för en tid sedan och nu väljer Ilhan Jejna att återvända till Ekensved, något som Vimmerby Tidning var först med att rapportera om.

– Det som får mig att gå tillbaka är främst för att Hultsfred tappat sin bredd och många startspelare som lämnat. Sedan är det ju såklart kärleken jag har till Lojal och Björn (Johnsson), säger Ilhan Jejna. 

"Alltid välkomna tillbaka"

Tränaren Viktor Gimolli berättar att Jejna har varit och tränat med Lojal och haft ett önskemål om att återvända. 

– Han skrev under att han ska kunna återvända till Lojal när han vill så han blir väl spelklar om någon vecka. Han är inte klar än. HFK måste godkänna det först men eftersom de två partnerna hade kommit överens så ser jag inga problem.

Vad säger du om turerna med att spelarna lämnar och kommer tillbaka?

– Man kan alltid ångra sig. Jag respekterade deras beslut när de ville lämna och jag sa till dem att de alltid är välkomna tillbaka så jag är bara glad att de är det.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt