Annons:

Tuna värvar ombytlig spelare från Lojal

IFK Tuna värvar Ilhan Jejna från SK Lojal. Foto: Ossian Mathiasson

Tuna värvar ombytlig spelare från Lojal

Från SK Lojal, till Hultsfreds FK, tillbaka till Lojal och nu vidare till IFK Tuna. Så ser Ilhan Jejnas resa ut denna säsong. 

Annons:

Ilhan Jejna var en av flera spelare som lämnade SK Lojal till förmån för Hultsfreds FK under frimånaden och valde efter en kort tid i den nya klubben att gå tillbaka till Lojal. 

”Det som får mig att gå tillbaka är främst för att Hultsfred tappat sin bredd och många startspelare som lämnat. Sedan är det ju såklart kärleken jag har till Lojal och Björn (Johnsson)", sa Ilhan Jejna till vår tidning då.

"Ser honom som en targetspelare"

Under försäsongen har Jejna, som kan användas på flera olika positioner, varit en av Lojals allra bästa spelare men nu har han gjort klart med en ny klubb, IFK Tuna i division 4. Detta var Vimmerby Tidning först med att rapportera om. 

– Det är en duktig fotbollsspelare som är stor, stark och duktig på att hålla boll. Jag ser honom som en targetspelare i vårt anfallsspel, säger Mattias Gustavsson, tränare i Tuna. 

Ilhan Jejna har tränat med både Lojal och Tuna den senaste tiden och parterna har kommit överens om Jejnas övergång till Tuna. 

– Han har velat gå över till oss och vi har hela tiden sagt att vi inte tar spelare från klubbar om det inte är frimånad. I det här fallet har han pratat med Lojal och kommit överens, säger Gustavsson.

De två senaste helgernas träningsmatcher mot IF Stjärnan och BT 20 har blivit inställda och till helgen åker Tuna i väg på träningsläger på Öland. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt