Annons:

Tidigare VIF-spelaren slutar spela fotboll:

Emma Jones lägger ner sin fotbollskarriär. Foto: IFK Kalmar

Tidigare VIF-spelaren slutar spela fotboll: "Många undrar säkert varför"

Storebrotjejen Emma Jones, med ett förflutet i Vimmerby IF, har valt att lägga skorna på hyllan. IFK Kalmar-spelaren lägger ner karriären. 
”Sanningen är den att jag inte längre har motivationen att fortsätta, varken fysiskt eller psykiskt”, skriver hon i ett inlägg på Facebook.

Annons:

Emma Jones har under många säsonger varit en av IFK Kalmars riktiga nyckelspelare och var med när klubben för första gången någonsin tog klivet upp i damallsvenskan för några år sedan. 

Tanken var att hon skulle gå in på sin åttonde säsong för IFK Kalmar men nu har hon bestämt sig för att sluta spela fotboll. 

”Tanken var att göra en sista säsong med IFK för att sedan tacka för mig, men som vi alla vet så blir det ibland ändrade planer. Idag gjorde jag min sista fotbollsträning och jag har nu valt att lägga skorna på hyllan. Detta innebär inte att jag aldrig mer kommer att spela, men för stunden tackar jag för mig. Många undrar säkert varför jag slutar och varför jag gör det nu. Sanningen är den att jag inte längre har motivationen att fortsätta, varken fysiskt eller psykiskt. Det krävs en hel del att vara en elitidrottare och ibland är det inte världens lättaste jobb. Fotboll är och kommer givetvis alltid vara en del av mig och jag kommer sakna den massvis”, skriver hon i ett inlägg på Facebook. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt