Annons:

Lokalt herrlag gör uppehåll av sin verksamhet

Gullringens GoIF gör ett uppehåll av sin verksamhet den kommande tiden. Foto: Ossian Mathiasson

Lokalt herrlag gör uppehåll av sin verksamhet

Gullringens GoIF:s herrlag i division 4 har bestämt sig för att göra ett uppehåll av sin verksamhet i två veckor på grund av coronaviruset.

Annons:

Det är på klubbens hemsida som de skriver att herrlaget tar ett uppehåll på två veckor innan träningen drar igång efter påsk på nytt. De väljer att göra det då division 4-serien har skjuts på framtiden med tanke på den rådande situationen i både Sverige och övriga världen. 

”Luften går ur en lite när man laddat för en säsong med vår vanligtvis långa försäsong i Sverige som nu blir ytterligare drygt två månader lång. Vi accepterar givetvis läget samt följer folkhälsomyndighetens restriktioner och självklart måste hälsan gå först”, skriver Gullringens GoIF på sin hemsida. 

Helgens tilltänkta genrep mot Västerviks FF är uppskjuten. Gullringen är dessutom positivt inställda till den planerade träningsserien med de åtta fotbollslagen i Vimmerby kommun. 

”Alla lagen är medvetna om folkhälsomyndighetens restriktioner och de ska givetvis följas! Nu hoppas vi att läget blir bättre framöver för vår hälsas skull”, skriver Gullringens GoIF på hemsidan. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt