Annons:

Tungt nederlag för Gullringen: ”Mer eller mindre borta från toppen”

Gullringens GoIF tappar mark i toppstriden efter uddamålsförlusten mot Tenhult. Foto: Simon Henriksson

Tungt nederlag för Gullringen: ”Mer eller mindre borta från toppen”

Gullringens GoIF åkte på en mycket tung förlust mot Tenhults IF. Nu har laget sju poäng upp till ettan och fyra poäng upp till tvåan. 
– Det är fruktansvärt onödigt att vi förlorar denna match, säger Daniel Ohlsson. 

Annons:

Gullringstränaren Daniel Ohlsson har inför de senaste matcherna betonat vikten av att de inte har råd med poängtapp. 

Det har blivit kryss mot Aneby och Stensjön – och i dagens viktiga bortamatch mot Tenhult blev det förlust med 0–1. Matchens enda mål kom i den 75:e minuten där Tenhult ställde om snabbt, hittade snett inåt bakåt och placerade in bollen i nät.

– De gör mål efter en omställning. Vi hänger med huvudena efter ett anfall och det märks att vi inte har samma självförtroende som tidigare. Vi går ner oss och då gör de mål, säger Daniel Ohlsson. 

Vad tycker du om er insats?

– Vi sätter oss i situationer som vi vanligtvis ska lösa. Vi ska vinna denna match alla dagar i veckan. Med tanke på alla chanser vi bränner är det för dåligt. Vi har åtta-tio chanser som vi ska förvalta på ett bättre sätt. Jag vet inte vad vi styr med. Jag känner en stor besvikelse. 

"Satt oss i en sämre sits"

Med tanke på de senaste poängtappen tappar Gullringen mark i toppstriden. 

– Vi har tappat alldeles för mycket poäng. I dag vann även Hvetlanda och Myresjö/Vetlanda så det är klart att det blir jobbigt. De har dragit ifrån och har bra målskillnad. Vi är mer eller mindre borta från toppen. Vi ska ändå inte ge upp och lägga oss ner och dö men vi har satt oss i en sämre sits, säger Ohlsson. 

Ingen spelare fick beröm i Gullringen. Gullringen har fyra matcher kvar att spela i division 4 och ligger sju poäng bakom ettan Hvetlanda och fyra poäng bakom tvåan Myresjö/Vetlanda. 

– Jag känner en stor besvikelse och det är svårt att hitta ljusglimtar just nu.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt