Annons:

SÅ GICK DET I KVALRYSAREN – GUNNEBO KLART FÖR FEMMAN

Gunnebo är helt klart för division fem medan Djursdala kan få en gratisplats som en av kvalets bästa tvåor. Foto: Arkivbild

SÅ GICK DET I KVALRYSAREN – GUNNEBO KLART FÖR FEMMAN

Gunnebo blev vinnaren i kvalet till division fem. 3-0 hemma mot BB 2001 räckte för gruppseger. Djursdala vann med 2-1 mot VSGF/JAIK – men åker dit på sämre målskillnad.

Annons:

Gunnebo har haft en relativt stormig säsong, men avslutade serien starkt och har varit kvalets bästa lag. Efter 3-0 mot BB 2001 är laget klart för division fem. Kristoffer Lindholm gjorde två av målen och Jens Karlsson ett. 

Kommentarer från Gunnebo kommer senare.

Kan få en gratisplats

På Dalavallen blev det en spännande historia mellan DSK och VSGF/JAIK. Virserum tog ledningen genom Rasmus Rydén i den 57:e minuten. Knappt tio minuter senare kvitterade Daniel ”Bränna” Gustafsson. DSK fortsatte trumma på och i den 89:e sköt Andreas Gunnarsson 2-1.

Även om Djursdala inte vann gruppen kan målet visa sig betydelsefullt. Några av de bästa kvaltvåorna lär få en plats i femman nästa år, men det är förstås osäkert. I detta nu är både DSK och VSGF/JAIK division sex-lag nästa säsong. 

Längre referat från matchen kommer senare.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt