Annons:

Stor dramatik när Wickström avgjorde seriefinalen

Storebros matchvinnare Jimmi Wickström

Stor dramatik när Wickström avgjorde seriefinalen

Storebro IF rusar mot serieseger i division fem. I seriefinalen borta mot Holsby blev det seger med 2-1. Avgörandet kom i matchens sista sekund när Jimmi Wickström satte en straff.

Annons:

Ingenting lär kunna stoppa Storebro från att vinna division fem nordöstra. På fredagskvällen blev det seger i seriefinalen mot Holsby med 2-1. Samtidigt förlorade toppkonkurrenten Bäckseda borta mot Hjorted/Totebo. SIF har nu sju poäng ner till tvåan Holsby och dessutom två matcher till godo.
Nu kan till och med jag hålla med om att det är nära. Det här var en väldigt bra kväll skrattar Storebro-tränaren Johan Carlsson.

Halkade – blev straff

I en mycket jämn och fysisk match tog Holsby ledningen efter en dryg halvtimmes spel. Det tog dock bara 30 sekunder innan Jimmi Wickström kvitterade till 1-1.
Inte minst i den andra halvleken märktes matchens betydelse av. Inget av lagen tog några chanser som kunde ha resulterat i målchanser för motståndarlaget.
Sen var vi lite piggare än dem i slutet. Holsby tröttnade ganska rejält.
Och så, i matchens sista minut, blåste domaren straff för bortalaget.
Vi kom i en omställning och deras mittback halkade och fick bollen på handen, berättar Johan Carlsson.

Ströberg stod över

Storebors vanligtvis så säkra straffskytt, målvakten Fredrik Ströberg, valde att inte slå straffen. Istället föll det uppdraget på rutinerade Jimmi Wickström. Målvakten var på bollen, men inte mer än att Wickström kunde bli matchhjälte.
Hela laget krigade bra. Det här var en ren laginsats, berömde Johan Carlsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt