Annons:

Målvaktsproblem stör Storebro - han kan få stå

Fredrik Ströberg är osäker till spel mot Höreda. Foto: Linus Johansson

Målvaktsproblem stör Storebro - han kan få stå

Under lördagen spelar Storebro IF kvalmatch nummer två, borta mot Höreda. Lagets samtliga målvakter är tveksamma till spel. – Kan ingen av dem stå ligger Viktor Ström nära tillhands, säger tränaren Per Bäckman.

Annons:

Storebro IF fick långt ifrån en drömstart i kvalet till division fyra. Hemmamatchen mot Norrahammars IK förra helgen förlorades med 4-1. I samma kvalgrupp kryssade Malmbäck och Höreda (2-2).

SIF är nu piskat att vinna de två återstående matcherna i kvalet för att ha en chans på gruppseger.

– Det är sex poäng som gäller i de här två matcherna om vi överhuvudtaget ska vara med och fajtas om segern i gruppen. Vi kom sexa i division fyra och lagen vi ska möta spelade i division fem så det är klart att vi har en chans, säger Per Bäckman.

Ett tungt lag

Höreda GoIF vann division fem norra med två poängs marginal.

– Jag vet att det är ett tungt lag, men mycket mer än så vet jag inte. Jag har förstås kollat lite resultat och läst om deras första match i kvalet och där verkar de inte ha varit bollförande.

Precis som i matchen mot Norrahammar tvingas Storebro klara sig utan Joakim Ivarsson och Johan Karlsson. Dessutom finns det vissa problem på målvaktssidan då både Thomas Svensson, Fredrik Ströberg och Ola Gunnarsson har skadekänningar.

– De är lite halvskadade allihop, men jag hoppas att det löser sig. Kan ingen av dem stå ligger Viktor Ström nära till hands. Han har stått i B-laget under hösten, säger Per Bäckman.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt