Annons:

VIBK-forwarden borta resten av säsongen – han registeras som backup

Elias Trawtschenko missar resten av säsongen på grund av att han har drabbats av hjärtmuskelinflammation. Foto: Ossian Mathiasson

VIBK-forwarden borta resten av säsongen – han registeras som backup

Vimmerby IBK får klara sig utan forwarden Elias Trawtschenko resten av säsongen. Det meddelar division 2-klubben på Instagram. 

Annons:

Vimmerby IBK skriver på sina sociala medier att Elias Trawtschenko har drabbats av hjärtmuskelinflammation och har spelat färdigt för denna säsong.

”Jättetråkigt främst för Elias men också för oss. Tydligen finns det goda förutsättningar för att konvalescensen inte ska bli överdrivet lång men det får framtiden utvisa”, säger huvudtränaren Alexander Pettersson i en kommentar till klubbens Instagramkonto. 

VIBK väljer att registrera Jens Lidesjö som spelare för att täcka upp för eventuella skador och sjukdomar mot slutet av säsongen. Lidesjö har ett förflutet som spelare i VIBK och är numera assisterande matchcoach i herrlaget. 

”Han har gjort några träningar, ser bra ut och är väl insatt i systemet redan. Men han behöver komma ikapp lite fysiskt innan det är aktuellt med spel”, säger Pettersson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt