Annons:

Astbrant klar för nytt tränaruppdrag – skriver treårskontrakt med klassisk klubb

Johan Astbrant kommer träna Warberg IC under de tre kommande säsongerna. Foto: Warberg IC/Pressbild

Astbrant klar för nytt tränaruppdrag – skriver treårskontrakt med klassisk klubb

Johan Astbrant, ursprungligen från Vimmerby, har gjort klart med ett nytt tränaruppdrag. Kontraktet med allsvenska Warberg sträcker sig över tre säsonger. 

Annons:

37-årige Johan Astbrant var spelare på SSL-nivå innan han sadlade om till huvudtränare inför säsongen 2014. Han tog Linköping till två raka SM-finaler och lämnade klubben i slutet av november 2020. 

Nu är han presenterad och klar för allsvenska Warberg. Johan Astbrant tillträder sin roll som huvudtränare i början av maj. 

”Warberg har en historia som andas framgång och som inte många lag kan mäta sig med. I och med framgångarna som varit har det skapat bra förutsättningar för nuet. Jag har både som spelare och ledare varit på ”andra sidan” och sett vilket intresse som finns och vilka känslor innebandyn skapar hos Varbergarna. Warberg har ju under de senaste säsongerna arbetat just med ett generationsskifte med stort fokus på att utveckla unga spelare, det är något jag verkligen gillar och det kände jag att jag vill jag vara med på. Jag kommer att jobba stenhårt för att göra Varbergarna stolta över sitt lag”, säger Johan Astbrant i en kommentar till Warbergs hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt