Annons:

Forwarden Gustav Jansson återvänder till Vimmerby Hockey efter att ha varit utlånad till Nyköping. Foto: Arkivbild

Succé under utlåningen – nu återvänder forwarden till Vimmerby

Efter några lediga dagar drar Vimmerby Hockey på måndagen i gång träningen inför den stundande Allettan. Då är forwarden Gustav Jansson, som har varit utlånad till Nyköping, tillbaka i truppen igen.

Annons:

För närmare en månad sedan lånade Vimmerby Hockey ut forwarden Gustav Jansson till Nyköping i den västra Hockeyettan.

– Det finns en konkurrenssituation på forwardssidan och just nu är Gustav utanför matchspel. Han behöver speltid, och därför har vi i samförstånd valt att låta honom bli utlånad. Han kommer att vara utlånad november ut till att börja med, så tar vi en ny diskussion efter det, sa Vimmerby Hockeys klubb- och sportchef Morgan Persson då.

Succé under utlåningen 

Gustav Jansson har haft en framgångsrik tid i Nyköping, där han har producerat sju poäng (4+3) på de åtta matcher han har spelat.

I dag meddelade Vimmerby Hockey att Gustav nu återvänder till klubben, som för närvarande har två vakant forwardsplatser i sin trupp.

”Vimmerby Hockey hälsar forwarden Gustav Jansson välkommen tillbaka till truppen efter en månads utlåning till Nyköping. Gustav är tillbaka i VH:s träning imorgon måndag”, skriver Vimmerby Hockey på sin Facebooksida.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt