Annons:

Förre VH- och VIK-backen förlänger med anrika klubben

Emil Wahlberg förlänger sitt avtal med Modo Hockey. Foto: Bildbyrån

Förre VH- och VIK-backen förlänger med anrika klubben

Den tidigare Vimmerby- och Västerviksspelaren Emil Wahlberg förlänger sitt avtal med Modo. Han blir den anrika storklubben trogen fram till våren 2025.

Annons:

Emil Wahlberg hade redan ett avtal med Modo Hockey som sträckte sig över säsongen 2022/2023. Nu förlängs hans avtal med ytterligare två år och gäller till våren 2025. 

– Jag är jätteglad för att jag fick stanna. Det var vad både jag och familjen ville och det är det enda som jag har strävat efter hela tiden. Det är klart att det är skönt för oss också att veta att vi ska stanna här i minst tre år till, det blir en jättetrygghet, säger Emil Wahlberg till klubbens hemsida.

Den tidigare Vimmerby Hockey- och Västerviks IK-backen är i år lagkapten för Modo.

– Jag har alltid hejat på Modo och jag trivs väldigt bra här, det är en dröm för mig att få spela för klubben, säger Wahlberg.

Sportchefen Henrik Gradin är belåten med signaturen.

– Emil är en ledarfigur både på och vid sidan av isen. Han går hela tiden i bräschen och är en förebild för övriga truppen, en person som medspelare ser upp till. Han är lyhörd och en väldigt god representant för vad Modo Hockey är och vill vara, säger sportchef Henrik Gradin.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt