VIMMERBY BLEV NOLLAT MOT SERIELEDAREN

Vimmerby Hockey förlorade borta mot Karlskrona HK i dag. Foto: Ossian Mathiasson

Vimmerby Hockeys chanser att nå Allettan är borta. Borta mot serieledaren Karlskrona HK blev det förlust med 0–4.

Efter en mållös första period gick Karlskrona ifrån till 3–0 i andra perioden. Daniel Andersson spräckte nollan efter 19 sekunders spel i mittperioden. Erik Santesson utökade ledningen till 2–0 efter 26.21 och Oscar Hagman sköt 3–0 efter 27.51.

Med drygt fyra minuter kvar av tillställningen fastställde Karlskronas Martin Fransson slutresultatet till 4–0.

KHK vann skotten med 34–21 och segern var helt i sin ordning.

Tabellsjuan VH har två grundseriematcher kvar att spela, Borås hemma på onsdag och Halmstad borta på fredag.

En intervju med VH-tränaren Hampus Sylvegård dyker upp på sajten senare i kväll.