Annons:

Ström avstängd – missar matchen mot Kristianstad

Pelle Ström missar matchen mot Kristianstad. Foto: Linus Johansson

Ström avstängd – missar matchen mot Kristianstad

VH-backen Pelle Ström missar Vimmerby Hockeys bortamatch mot Kristianstad på lördag. Ström är avstängd efter en incident i senaste matchen mot Dalen.

Annons:

Det var efter matchen mot Dalen som VH-ledningen fick veta att domartrion hade uppgraderat Ströms utvisning och att man skulle skicka in en rapport på det som inträffat. Något som Vimmerbys assisterande tränare, Michael Larsson, är helt oförstående till.
– Pelle tacklade en av deras spelare i mittzon. Som vi ser det var det en riktig fin tackling, säger Michael Larsson.
Vad händer nu?
– Vi har skickat in en skrivelse i dag och vet inte hur länge han blir avstängd.

”En bra utmaning”

Det som står helt klart är att Pelle Ström missar lördagens tuffa bortamatch mot Kristianstad. Ett Kristianstad som ligger trea i serien, en placering och en poäng före VH.
– Det ska bli kul och matchen är en bra utmaning för oss. Vi är förberedda på en tuff batalj, men jag tror att det ska passa oss bra. Vi åker till Kristianstad och har allt att vinna.
Michael Larsson säger vidare:
– Vi har en bra känsla i gruppen. Förhoppningen är att de ska få rätta sig lite efter oss. Vi vill ta tag i det från start och spela vårt spel. Det gäller i vanlig ordning att gå in och spela rejält, men utan att dra på oss massa utvisningar.

Glödhet Lundin i målet

Utöver att Pelle Ström saknas så kommer Vimmerby till spel med samma manskap som i senaste matchen mot Dalen. Jim Nordh och Robin Kokkonen stoppas fortsatt av skador.
I målet fortsätter glödhete Linus Lundin.
– Han är inne i zonen ordentligt, motiverar Michael Larsson.
Värt att notera är att en av spelarna i Kristianstad är förre VH-backen Calle Ackered.
I övrigt kan noteras att Kristianstad har gjort flest mål i serien så här långt, 28 stycken, vilket är tio mer än Vimmerby. Å andra sidan har laget från Skåne släppt in hela 19 mål att jämföra med VH:s elva.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt