Annons:

VIK VÄRVAR POÄNGSTARKA KANADENSARE FRÅN TRANÅS

Victor Öhman har landat två starka nyförvärv till Västerviks IK. Foto: Bildbyrån

VIK VÄRVAR POÄNGSTARKA KANADENSARE FRÅN TRANÅS

Västerviks IK har gjort klart med två på papperet starka nyförvärv. Det handlar om poängspelarna Kalvyn Watson och George Diaco, som båda hämtas från Tranås AIF.
– Det ska bli grymt kul att se dem här hos oss i vår miljö, säger VIK:s sportchef Victor Öhman.

Annons:

Efter degraderingen från Hockeyallsvenskan bygger Västerviks IK nu ett till stora delar nytt lag. Idag presenterades två starka nyförvärv i form av kanadensarna Kalvyn Watson och George Diaco.

– Vi är väldigt glada över att ha gjort klart med båda dessa spelarna. George och Kalvyn gjorde det väldigt bra i Tranås i fjol där de var väldigt samspelta. Dessutom har de varit i Sverige nu och vet hur allting funkar och det ser vi såklart som en stor fördel, säger Victor Öhman.

Kalvyn Watson beskrivs som en skridskostark och spelskicklig spelare med näsa för målet. George Diaco å sin sida beskrivs som en smart spelare som är kvick och med en mycket bra spelförståelse.

22-årige Diaco är center och levererade 38 poäng (11+27) på 31 matcher i Tranås. Den ett år yngre Watson spelade elva matcher för Tranås och gjorde 18 poäng (8+10) på dessa. Tidigare under säsongen spelade han för Tulsa Oilers i ECHL.

Kontrakten är skrivna över säsongen 2024/25.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt