Annons:

HOCKEYBOMBEN: ALLSVENSKE BACKEN ÅTERVÄNDER TILL VH

Förre VH-backen Oskar Lindgren återvänder till Vimmerby efter sin tid i allsvenska Tingsryds AIF. Foto: Bildbyrån

HOCKEYBOMBEN: ALLSVENSKE BACKEN ÅTERVÄNDER TILL VH

För knappt tre månader sedan sålde Vimmerby Hockey toppbacken Oskar Lindgren till allsvenska Tingsryd. Enligt källor nära klubbarna är det nu helt klart att han återvänder till VH inför den kommande allsvenska säsongen.

Annons:

Tidigare på fredagen meddelade Vimmerby Hockey att tränaren Hampus Sylvegård hamnar i seriekollegan Nybro Vikings bås kommande säsong.

Nu kan vi leverera en betydligt trevligare nyhet till alla VH-fans; toppbacken Oskar Lindgren återvänder till klubben efter några månader på vift. Det har vi fått bekräftat av flera trovärdiga och väl insatta källor under fredagen. Därmed blir Oskar den första spelaren in i Vimmerby Hockeys allsvenska trupp.

"100 procent klar"

Det har varit en minst sagt speciell säsong för klassbacken Oskar Lindgren. Han inledde den som så kallad supporterspelare i Vimmerby Hockey, var utlånad till Malmö i SHL och såldes i början av februari till Tingsryds AIF i Hockeyallsvenskan.

Nästan direkt när det stod klart att Vimmerby Hockey tog klivet upp i allsvenskan började ryktena surra om en återkomst till VH för Lindgren. Och så blir det alltså.

– Den nya sportorganisationen i TAIF har ett par andra spår som de kommer gå på, och för Oskar har Vimmerby varit förstavalet. Han är 100 procent överens med och klar för Vimmerby Hockey, säger en initierad källa till vår tidning.

"Inga kommentarer"

Vimmerby Hockeys sportchef Pelle Johansson är fåordig till våra uppgifter när vi når honom.

– Jag har inga kommentarer alls till det. Vi kommer att kommunicera information om spelatruppen när vi har något att berätta, säger han.

Kan du berätta om Oskar är en av de spelare du gärna ser i Vimmerby?

– Oskar är en jättebra back, men i dagsläget kan jag inte kommentera något kring truppbygget.

Vi har sökt Oskar Lindgren.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt