Annons:

EXTRA: SIMON DAHL TACKAR NEJ TILL VIMMERBY – ”VÄLDIGT TRÅKIGT”

Simon Dahl har gjort sitt i Vimmerby Hockey. Foto: Ossian Mathiasson

EXTRA: SIMON DAHL TACKAR NEJ TILL VIMMERBY – ”VÄLDIGT TRÅKIGT”

Det blir ingen fortsättning i Vimmerby Hockey för forwarden Simon Dahl. I kväll valde han att tacka nej till klubbens kontraktsförslag.
– Det är självklart väldigt tråkigt att det skulle sluta på det här sättet, säger Simon Dahl.

Annons:

I går gick Simon Dahls tryout-kontrakt med Vimmerby Hockey ut. Tidigare i dag kunde vi berätta att Dahl erbjudits ett kontrakt säsongen ut med VH.

–  Jag pratade lite med Pelle (Johansson, som sitter i sportgruppen) efter matchen i går. De har erbjudit mig ett kontrakt som jag funderar på nu, men jag har inte bestämt mig än. Jag skulle förlora pengar på det här. Hade det bara varit jag och Kajsa (Gunnarsson, sambo) hade det inte varit några konstigheter, men nu finns det barn med i bilden också. Det är mycket som jag får väga in i det här beslutet och det ligger i mina händer nu. Sen vill jag ju vara med och spela nu när jag har fått chansen och känner att jag klarar av nivån, sa Simon Dahl tidigare i dag.

”Inte förhandlingsbart”

I kväll hade Simon Dahl ett nytt samtal med Pelle Johansson och då kom beskedet: Dahl tackar nej till Vimmerbys kontraktsförslag. Därmed bryter parterna med varandra.

Det blir inga vidare diskussioner?

– Jag tackade nej, det var inte förhandlingsbart. Därmed pratade vi inte om något annat alternativ heller. Pelle skulle ringa till Phil (Horsky, VH-tränare) och meddela honom, jag har inte pratat med Phil själv. Jag förstår ju såklart klubben till 100 procent eftersom situationen var som den var, att jag kom in sent och dessutom på tryout och att alla löner var satta. Men det är självklart väldigt tråkigt att det skulle sluta på det här sättet, säger Simon Dahl.

Utesluter inte spel i VSGF

De senaste säsongerna har Dahl vräkt in poäng för Virserums SGF i division tre.

Lägger du ned säsongen eller blir det spel i Virserum nu?

– Jag vet faktiskt inte. Jag får ta några dagar och fundera på hur jag vill göra helt enkelt. Samtidigt så känner jag mig pigg och fräsch och med en riktigt bra grundträning så det skulle vara tråkigt att bara låta det rinna ut i sanden också, säger Simon Dahl.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt