Annons:

VH-ORDFÖRANDEN BEKRÄFTAR ALLSVENSKT INTRESSE FÖR STOLT

Daniel Stolt (bilden) är intressant för flera klubbar i Hockeyallsvenskan. Det bekräftar VH:s ordförande Marcus Samuelsson. Foto: Vimmerby Hockey

VH-ORDFÖRANDEN BEKRÄFTAR ALLSVENSKT INTRESSE FÖR STOLT

Vimmerby Hockeys ordförande Marcus Samuelsson kan inte bekräfta att klubb- och sportchefen Daniel Stolt lämnar VH efter säsongen. Däremot bekräftar han att det finns intresse för Stolt från flera allsvenska klubbar.

Annons:

Det var Oskarshamns-Tidningen som i går gick ut med uppgifter om att Daniel Stolt kommer att sluta som klubb- och sportchef i Vimmerby Hockey efter säsongen. Tidningen har vid ett flertal tillfällen också skrivit att han är ett av namnen som finns på IK Oskarshamns lista över tänkbara ersättare till avgående sportchefen Per Kenttä.

Marcus Samuelsson, ordförande i VH, vill inte bekräfta att Daniel Stolt slutar sin tjänst i VH efter säsongen. Däremot bekräftar han allsvenskt intresse för klubb- och sportchefen.

– Jag vet att han har pratat med Oskarshamn och flera andra klubbar. Vi kommer såklart inte att på något sätt hindra honom om han får en sådan möjlighet. Jag tror inte att han har klart med något, men det får du ta med Stolt själv, säger Marcus Samuelsson.

Är det klart att han slutar i Vimmerby efter den här säsongen?

– Jag vet om att det har varit intresse där nerifrån (Oskarshamn) och från någon mer allsvensk klubb. Jag tror inte att det är aktuellt att gå till någon annan klubb i Hockeyettan, men det får du också ta med Stolt, säger Marcus Samuelsson.

Daniel Stolt själv väljer att inte kommentara uppgifterna.

– Jag har ingen kommentar till det utan har fullt fokus på Vimmerby, säger Daniel Stolt.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt