Annons:

Mäktig värvning av VH:s seriekonkurrent – ”En fantastisk dag”

Mörrum har gjort klart med ett starkt nyförvärv.

Mäktig värvning av VH:s seriekonkurrent – ”En fantastisk dag”

Mörrum Hockey tillhör inte de stora föreningarna i Hockeyettan. Det hindrade dock inte Vimmerby Hockeys seriekonkurrent från att slå till med en mäktig värvning under helgen. Det är 35-årige ytterforwarden Marcus Paulsson som återkommer till klubben efter 15 år på elitnivå.

Annons:

En av de största värvningarna i klubbens historia. Så beskriver Mörrum värvningen av Marcus Paulsson, som offentliggjordes i går. Han har meriter från klubbar som Malmö Redhawks, Färjestad BK, HC Davos och senast Karlskrona HK. På meritlistan finns också spel i Tre Kronor.

Den gångna säsongen stod Persson för 38 poäng, varav 20 mål, som lagkapten för Karlskrona i Hockeyallsvenskan.

– En fantastisk dag för alla Goisare. Vi vill tacka alla involverade för den kraftsamling som är gjord. Mörrum Hockey har levererat en värvning som ger eko ute i Hockeysverige. Nu samlas alla Goisare under samma fana och vi tror också att den signal vi sänder talar sitt tydliga språk. Vi skall tillbaka till Hockeyallsvenskan och vi hoppas att allt fler supportrar och företag är med på denna fantastiska resa som nu påbörjas, säger Martin Ingvarsson i sportgruppen till klubbens hemsida.

Kontraktet mellan Mörrum och Marcus Paulsson sträcker sig till och med säsongen 2021/22.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt