Annons:

JUST NU: VH PRESENTERAR NYFÖRVÄRV – ”BRA FRAMFÖR MÅL”

I går skrev vi att forwarden Jesper Bärgård skulle vara klar för Vimmerby Hockey. I kväll presenterade VH just 26-årige Bärgård som nästa spelare in i laget.
– Jag är en stor och tung forward som är bra framför mål, säger VH:s senaste nyförvärv.

Annons:

Jesper Bärgård är 190 centimeter lång och väger 100 kilo. Den gångna säsongen spelade han med Enköpings SK i Hockeyettan och gjorde då 27 poäng (12+15) på 43 matcher. På meritlistan finns också, bland annat, tre säsonger i Nybro Vikings. Juniortiden spenderade han i Linköping HC:s organisation. Bärgård har också en säsong, 2013/14, i USA bakom sig.

I Hockeyettan har han, förutom Enköping och Nybro, också representerat Borlänge, Lindlöven, Olofström och Vita Hästen.

– Det ska bli jättespännande och kul att komma till Vimmerby. Det var ju ett tag sedan jag var nere i den södra serien nu, men jag ser verkligen fram emot säsongen som kommer i Vimmerby, säger Jesper Bärgård i ett pressmeddelande.

– Jag är en stor och tung forward som är bra framför mål. Jag gillar även att spela hårt och tufft och vill också bidra med en del poäng, fortsätter han.

"Stor och kraftfull"

I Vimmerby Hockey blir han den elfte forwarden på kontrakt i truppen 19/20.

– Jesper Bärgård är en stor och kraftfull spelare, som också utvecklat sitt offensiva spel under de senaste säsongerna. Han var en av spelarna som stack ut när vi mötte Enköping i playoff i våras. Han kommer också att bidra med pondus, ledarskap och rutin till truppen, säger Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson.

Kontraktet är skrivet på 1+1 år.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt