Annons:

Träning slutade med armbrott för Eddie Levin – ”Kommer ha stora ben”

Eddie Levin råkade ut för ett armbrott i samband med Vimmerby Hockeys innebandyträning i måndags. Foto: Linus Johansson

Träning slutade med armbrott för Eddie Levin – ”Kommer ha stora ben”

Måndagens innebandyträning med delar av Vimmerby Hockeys A-lag slutade inte som Eddie Levin hade tänkt sig. Nu går han med en mitella – och hoppas slippa gips och operation av det brutna underarmsbenet i högerarmen.
– Klart att det är lite tråkigt, men det är sådant som händer och det är bara att gilla läget, säger Eddie Levin.

Annons:

Gästspelet på Vimmerby Hockeys innebandyträning i måndags slutade inte som Eddie Levin hade tänkt sig. En tackling in i väggen slutade med att Levin, som ska spela med HV71 J20 kommande säsong, bröt det stora underarmsbenet i högerarmen.

– Det är sådant som händer och för min del är det bara att gilla läget. Skadan i sig var inte så farlig och det är långt kvar till säsong, säger Eddie Levin.

Märkte du direkt att benet var av?

– Näe, jag spelade vidare något byte. Men när jag sträckte ut armen kände jag att det var något som inte stämde. Ju längre tiden gick desto mindre kunde jag dra ut armen. Det var bara att åka hem och sen vidare till sjukhuset i Västervik. 

Hoppas slippa gips

Trots att benet var brutet slapp Eddie Levin gips, åtminstone till en början.

– Benet låg rätt och därför behövdes det inget gips som det såg ut i det läget. Jag ska röntgas igen på onsdag och om benet skulle ligga fel då kan det bli gips eller operation. Det är bara hoppas att det ser bra ut då också.

Oavsett så tappar Eddie Levin förstås en del i sina förberedelser inför säsongen i HV71:s J20-lag.

– Så är det. Som tur är så finns det bra maskiner på gymmet där man kan köra ben utan att använda armarna. Att springa eller träna överkroppen går inte utan jag får mer sitta på en cykel och trampa. Jag kommer ha stora ben framöver i alla fall, men ingen bra överkropp, skrattar Eddie Levin.

När räknar du med att vara i full träning igen?

– Det beror på hur det ser ut på onsdag. Ser det bra ut då kanske det handlar om två eller tre veckor. Blir det gips så tar det väl upp mot en månad innan jag blir av med det.

Fotnot: En längre intervju med Eddie Levin om hans tankar kring kommande säsong kommer under nästa vecka.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt