Annons:

Ny LED-skärm ska höja upplevelsen – kom på plats i dag

En LED-skärm på 18 kvadratmeter är på plats i Vimmerby ishall. Foto: Ossian Mathiasson

Ny LED-skärm ska höja upplevelsen – kom på plats i dag

En LED-skärm på 18 kvadratmeter ska höja matcharrangemanget i Vimmerby ishall i vinter. I dag kom den på plats och används för första gången under ”VH on Ice”.

Annons:

För flera miljoner kronor har Vimmerby ishall fått ett ordentligt ansiktslyft med större isyta, ny sarg, nytt plexiglas, förändringar på huvudläktare och ny pressläktare. Den delen har hallens ägare, Vimmerby kommun, finansierat. 

I dag kom även en 18 kvadratmeter stor LED-skärm på plats i ishallen, som bekostas av Vimmerby Hockey. Den har placerats över hemmalagets avbytarbås och ska ha många olika funktioner. 

– Den ska användas till spelarpresentationer, reklam, resultat från andra matcher och statistik, säger Erik Axetun, leverantör från Viriba. 

Kan man se några repriser på LED-skärmen?

– Repriser kommer så småningom. Detta är första steget i en förväntad utveckling, tanken är att klubben ska växa in i det och koppla på fler möjligheter. Det är en klok grej att börja försiktigt, testa att man klarar av det och att det funkar på ett bra sätt, säger Erik Axetun. 

Kom på plats i dag

LED-skärmen kom på plats i ishallen på fredagsförmiddagen och driftsätts under eftermiddagen för att komma till användning på ”VH on Ice”.

– Vi ser en trend bland Hockeyettan-klubbarna att man satsar på LED-skärmar. Det handlar om att man vill få mer yta för reklamförsäljning och öka intrycket för besökarna. Det finns ofta bra eldsjälar som vill att det ska bli bra och då blir det bra, säger Axetun. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt