Annons:

Speljätten blir huvudsponsor – VH:s serie byter namn

ATG kliver in som huvudsponsor i Hockeyettan. Foto: Arkivbild

Speljätten blir huvudsponsor – VH:s serie byter namn

Division ett blev Hockeyettan för några år sedan. Nu kliver ATG in som huvudsponsor och namnet för Vimmerbys serie blir ATG Hockeyettan.

Annons:

Från och årsskiftet tillhandahåller ATG spel på all möjlig sport och inte bara på ridsport. Nu kliver företaget in i Hockeyettan och har skrivit ett avtal som huvudsponsor under de kommande tre åren. 

– Vi är glada för att ha hittat en helhetslösning med en partner som har muskler inom både spel och tv-sändningar och dessutom med en stark folklig förankring i hela Sverige. ATG Hockeyettans 46 föreningar får med det här avtalet en möjlighet att utvecklas och bli ännu starkare, säger Ronnie Glysing, ordförande Hockeyettan.

Spelet och sporten bygger varandra

Hockeyettan består av fyra serier (Norra, Västra, Östra och Södra) med totalt 46 lag spridda över hela Sverige. ATG har 1,3 miljoner aktiva spelkunder. 

– I 45 år har vi på ATG sett hur spelet och sporten bygger varandra. Med det i ryggen plus vårt och Hockeyettans starka lokala engagemang kan vi tillsammans skapa ännu bättre sport- och spelupplevelser, säger Katarina Widman, Chief Commercial Officer på ATG.

ATG får med samarbetet möjlighet att synas runt ligans alla matcher och lag.

– Vi ser massor av möjligheter inom marknadsföring, spel och sändningar, men vi har precis skrivit på samarbetsavtalet och det är lite tidigt att gå in på detaljer. Vi får återkomma med vad och hur när vi kommer dit, säger Katarina Widman.

Vimmerbys premiär är borta mot Halmstad på söndag. 

Har du problem med spel? Besök https://spelberoende.se/lankar/

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt