Annons:

VH vill överraska mot Troja:

Phil Horsky vill se ett förberett Vimmerby Hockey mot Troja/Ljungby. Foto: Ossian Mathiasson

VH vill överraska mot Troja: "Förberedelserna är nycklarna"

Serieledande Troja/Ljungby på bortais. Då vill VH-tränaren Phil Horsky se ett disciplinerat Vimmerby.
– Vi måste åka mycket skridskor mot dem, säger han.

Annons:

För Vimmerby Hockey handlar allt om att komma så väl förberedda som möjligt inför den stundande fortsättningsserien. Ett steg mot det kan vara en bra insats borta mot tabellettan och Allettanklara Troja/Ljungby.

– Jag har en bra känsla. Förberedelserna är nycklarna. Vi behöver komma in i matchen bra och vi måste åka mycket skridskor mot dem. Vi har pratat om att vara spelbara, stötta över hela banan och vara mer disciplinerade än senast. Starten hänger ihop med bra förberedelser, säger VH-tränaren Phil Horsky.

Horsky är imponerad över motståndet.

– Det är ett riktigt bra lag, både vasst och jämnt. De har flera spelare som håller allsvensk nivå och det blir en utmaning. Vi vann där flera gånger ifjol, Borås har vunnit där och de torskade mot Kallinge som vi slog. Varför kan inte vinna där? Det handlar om att vara på tå från början, säger Horsky och berättar om tankarna inför slutet av grundserien:

– Vi snackar inte om bonuspoäng utan ska avsluta på rätt sätt. Vi ska bygga på vårt spel och utveckla oss varje dag. 

Kommer nästa vecka

Nyförvärvet Kristoff Kontos ansluter till laget först nästa vecka.

– Jag har ingen aning om honom, men jag är glad över varje förstärkning och nyförvärv. Jag ser fram emot att jobba med honom.

Oskar Carlsson saknas fortfarande, likaså Tomas Rydén. Även Max Popovic missar matchen. VH åker till Ljungby med sex backar och tolv forwards. Oscar Walldén vaktar kassen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt