Annons:

Comebackande Isaksson aldrig aktuell för Vimmerby Hockey

Comebackande VH-backen Jacob Isaksson har registrerats för seriekollegan KRIF. Någon plats i Vimmerby Hockeys trupp var aldrig aktuell, berättar VH:s sportchef Morgan Persson.

Comebackande Isaksson aldrig aktuell för Vimmerby Hockey

Förre VH-backen Jacob Isaksson gör comeback – hos seriekonkurrenten KRIF. För Vimmerby Hockey var han dock aldrig aktuell, berättar sportchefen Morgan Persson.

Annons:

Tidigare i dag levererade vi den lokala hockeybomben att en av Vimmerby Hockeys ”mesta” seniorspelare planerar för en comeback.
27-årige backen Jacob Isaksson, som har gjort närmare 250 A-lagsmatcher för Vimmerby Hockey, snörar på sig skridskorna igen.
Förutom en säsong i HC Dalen har ”Jalle” varit moderklubben trogen hela sin karriär, men comebacken sker hos seriekonkurrenten KRIF, för vilka han nu är registrerad.

Morgan Persson, sportchef i Vimmerby Hockey, berättar att det aldrig var aktuellt för klubben att plocka in Isaksson i VH-truppen.
– Nej, Phil (tränaren Horsky) och jag pratade om det efter att Jacob hade hört av sig till honom, men det kändes aldrig som ett alternativ.

Var det inte aktuellt att ge Isaksson exempelvis ett tryout-kontrakt?

 Vi diskuterade det lite, men beslutet var gemensamt mellan mig och Phil Horsky. Vi tyckte att det kändes alldeles för osäkert i och med att Jacob har hållit uppe en hel säsong.

Vi söker Jacob Isaksson.

Texten är uppdaterad.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt