Annons:

VH avvaktar besked från provspelaren:

Vimmerby Hockey väntar på besked från provspelaren Victor Östling. Foto: Ossian Mathiasson

VH avvaktar besked från provspelaren: "Han vet var vi står"

Vimmerby Hockey vill behålla tryout-spelaren Victor Östling. Om det blir så eller inte är oklart. 
– Jag väntar på besked från honom under kvällen, säger VH:s sportchef Morgan Persson. 

Annons:

Vimmerby Hockey plockade in tryout-spelarna, centern Victor Östling och forwarden Aatu Luusuaniemi, för att bekanta sig med dem. 

Aatu Luusuaniemi fick nobben och Victor Östling vill VH behålla så länge han själv vill stanna. Frågan är om han vill spela i Vimmerby eller återvända till utlandet där han har spelat sedan 2014. 

"Utlandet som han väntar på"

När Dagens Vimmerby pratar med VH-sportchefen Morgan Persson är det alltjämt oklart om han ansluter till truppen eller inte.  

– Vi pratade med varandra i går, då hade han inte hört något från det han skulle få tillbaka på sitt håll. Än så länge har jag inte hört något i dag. Han skulle ringa så fort han fick svar på sitt håll under kvällen, säger Morgan Persson och fortsätter:  

– Förhoppningen är att han ger besked, annars får vi vänta. Det är utlandet som han väntar på och det har han varit tydlig med hela tiden sedan han kom till oss. Det är ingen konstigt. 

Men jag gissar att ni vill få besked?

– Jag kan inte påverka det så mycket. Han vet var vi står och vad vi vill så jag kan inte påverka honom så mycket. Det är bara att vänta in honom, mer kan jag inte göra. Jag vet förhoppningsvis mer innan jag har gått lagt mig. 

"Vill komma hit"

Östling gjorde en bra insats i träningsmatchen mot Nybro Vikings. 

– Han vill komma hit, det är inget snack om saken. Det har han varit tydlig med, sedan får han se vad han får utomlands. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt