Annons:

Olle Söderlund, här under ett fystest, har fått try out-kontrakt med VH. Foto: Simon Henriksson

Nu får Söderlund try out-kontrakt med VH: "Samma chans som alla andra"

Trion Adam Lindblad, Martin Holmstrand och Olle Söderlund har alla fått try out-kontrakt med Vimmerby. Olle Söderlund hoppas kunna visa att han är värd en plats i laget.
– Jag har samma chans som alla andra, säger han.

Annons:

Vimmerby Hockey har gett try out-kontrakt till tre unga spelare inför den kommande säsongen. En av dessa är Olle Söderlund, som anslöt på lån från IK Oskarshamns J20-lag i vintras.

– Ja, det blev så nu. Det fanns några lag som hörde av sig och var intreserade. Vissa sa jag nej till och vissa sa nej till mig. "Mogge" (Morgan Persson) ringde några samtal och vi hittade en bra lösning. Jag kör på från start och ska försöka ta en plats, säger Olle Söderlund.

Något slutdatum för tryouten är inte satt.

– Vi kör löpande och jag är med och kör på samma villkor som alla andra. Jag har samma chans som alla andra att slåss om en plats.

"Lagt på mig några kilon"

Olle Söderlund är nöjd med lösningen när vi samtalar med honom i samband med VH:s fystester.

– Det känns bra. Vimmerby är som hemma för mig och jag fick vara med 15 matcher förra säsongen, känna på det och bidra lite.

Har du förändrats något över sommaren?

– Jag har lagt på mig några kilon och blivit lite längre. Jag ska ta det här mer seriöst nu när jag är senior på riktigt. Juniortiden är förbi. Det är skönt att vi är några stycken med try out, så vi kan kämpa på ihop. 

Vad tror du om chanserna att ta en plats?

– Jag tror att de är goda. Det är bara att köra på nu så har jag bra chanser. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt