Annons:

DUDEK KRASCHADE SVÅRT I KVÄLLENS GP

Dackarnas Patryk Dudek kraschade rejält i kvällens GP. Foto: Jakob Karlsson

DUDEK KRASCHADE SVÅRT I KVÄLLENS GP

Patryk Dudek kraschade svårt i finalen i kvällens GP. Dudek tappade kontrollen på cykeln i starten och fick en liten tryckare av Bartosz Zmarzlik – och flög rakt in i sargen.

Annons:

Patryk Dudek fick en drömstart i finalen i kvällens GP – men domaren stoppade, till synes felaktigt, heatet. I omstarten tappade Dudek kontrollen på cykeln och kraschade i full fart. 

Dudek var snart uppe på benen och kunde ställa upp i omstarten. Då var han för het i starten och fick en varning. I det fjärde försöket fick Dudek en svag start och slutade sist. Vann gjorde Västerviks slovak Martin Vaculik som stod för en läcker omkörning i början av finalen. Tai Woffinden slutade trea. 

Sist i semifinalerna

Dudek kom upp i tolv poäng totalt. För Dackarnas andra tre förare i kvällens GP gick det blandat. Greg Hancock plockade tio poäng och kom sist i sin semifinal. Sist i den andra semin kom Maciej Janowski som totalt kom upp på nio poäng. 

Västerviks Martin Vaculik plockade 18 poäng totalt. Sämre gick det för Västerviks andra GP-förare Nicki Pedersen som endast nådde sex poäng. 

Ännu sämre gick det för Fredrik Lindgren som kom näst sist med två poäng. 

I totalen har Woffinden fortfarande bra koll på förstaplatsen och leder nu 16 poäng före Bartosz Zmarzlik.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt