Annons:

Anton Karlsson är klar för en fortsättning i moderklubben Västervik Speedway. Foto: Ossian Mathiasson

Egna produkten skriver nytt kontrakt med Västervik

Gamlebykillen Anton Karlsson blir kvar i Västervik Speedway. 21-åringen har skrivit på ett nytt ettårskontrakt med elitklubben. 

Annons:

Anton Karlsson, 21, kommer även kommande säsong tillhöra moderklubben Västervik Speedway i Bauhaus-ligan. Det blir den första pusselbiten i Västerviks lagbygge till kommande säsong. Han får ett ingångssnitt på 0,500.

Han har kört hela sin karriär i klubben och gått från ungdom, junior och tar nästa år klivet upp som senior. Han representerade Nyköpingslaget Griparna i allsvenskan under den gångna säsongen där laget slutade tvåa.

Anton har även representerat Sønderjylland Elite Speedway i Danmark under den gångna säsongen och kört kval till JVM-serien. 

”Vi är självklart mycket glada att fortsätta samarbetet med Anton då han hela tiden tar små steg i sin utveckling och han visade speciellt under senare delen av säsongen att han har de kvalitéer som krävs för att prestera bra i den högsta ligan. Hela Teamet är målmedvetna och det har även investerats en del under säsongen vad det gäller på motorsidan så jag är övertygad om att Anton kommer väl förbered till 2022 års säsong. Han kommer vara en viktig förare i vårt lagbygge och såklart mycket roligt att han kommer från de egna leden”, säger Västerviks sportchef och lagledare Morgan Andersson i ett pressmeddelande. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt